Endokrinologia

Mitä on endokrinologia?

Endokrinologia on oppi hormoneja erittävistä kehon elimistä tai soluryhmistä. Hormonit ovat kemiallisia kehon erittämiä välittäjäaineita, jotka vaikuttavat tiettyihin kohteisiin. Ne voivat stimuloida kohdettaan tai vaihtoehtoisesti estää sitä, ja nillä on suuri merkitys kehon aineenvaihdunnan säätelyssä. 

Mistä voin oppia lisää endokrinologiasta?

Olemme kehittäneet tukimateriaalien ja verkkokoulutusmoduulien valikoiman, jotka auttavat sinua hypoadrenokortisismin, koiran hyperadrenokortisismin (tunnetaan myös nimellä Cushingin tauti tai Cushingin oireyhtymä) diagnoosissa ja hoidossa, sekä hypotyroidismin koiran ja kissan hypotyreoosin hoidossa.

Cushing connect:

https://bit.ly/3QZMAFe

Kuinka hoidan endokriinisia tauteja? Mitä hoitoja niihin on saatavilla?

Meillä on myyntiluvallisia hoitoja hypoadrenokortisismin, hyperadrenokortikisismin (tunnetaan myös nimellä Cushingin tauti tai Cushingin oireyhtymä), hypotyroidismin ja kissan hypertyroidismin hoitoon.

Lue lisää tuesta, jota tarjoamme endokriinisten tautien diagnoosissa, hoidossa ja tarkkailussa. 

Me Dechrassa olemme sitä mieltä, että myös harvinaisia tauteja sairastaville eläimille on annettava mahdollisuus elää täysipainoista elämää. Jokaisen vaikean sairauden onnistunut hoito antaa sinulle mahdollisuuden parantaa sekä eläimen että sen omistajan elämänlaatua.

 

keyboard_arrow_up