Anestesia ja Analgesia

Monet erilaiset diagnostiset, kirurgiset ja hoidolliset toimenpiteet kuuluvat nykyaikaiseen hevosten hoitoon. Tällaisissa toimenpiteissä tarvitaan usein erilaisia valmisteita hevosen sedaatioon, immobilisointiin ja anestesiaan. Myös riittävä kivunhoito on yhä tärkeämpi osa hyvää eläinlääketieteellistä hoitoa. Dechran kattava kipulääkkeiden ja anesteettien valikoima helpottaa eläinlääkärin päivittäistä työtä tällä saralla.

Dechra tukee ylpeänä EPWA: n (Equine Pain and Welfare app) käyttöä.

Miten EPWA voi auttaa sinua seuraamaan kipua hevospotilaillasi?

Luotettava kivun arviointi ja kivun seuranta ovat ratkaisevia optimaalisen kivun hoidon kannalta.

EPWA: n ovat kehittäneet Utrechtin yliopiston eläinlääketieteellisen tiedekunnan tutkijat yhteistyössä De Paardenkamp -säätiön ja VetMedin ystävien kanssa. EPWA on suunniteltu helpottamaan kivun tunnistamista ja seurantaa ja parantamaan hevosten hyvinvointia. Se on yksinkertainen ja helposti saatavilla oleva työkalu, jota eläinlääkärit, eläinlääkärit ja hevosen / aasin omistajat voivat käyttää hevosen tai aasin kivun arvioimiseen objektiivisella tavalla yhdistelmäkiviasteikon tai eläimen ilmeen avulla.

On olemassa monia erilaisia ​​kiputyyppejä, jotka voidaan jakaa ja luokitella esimerkiksi alkuperän, sijainnin ja keston mukaan.

keyboard_arrow_up